Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta az intézményekben folyó felnőtt étkeztetés térítési díjának meghatározására vonatkozó javaslatot és az alábbi döntést hozta:

 

1./ A Képviselő-testület az önkormányzati intézményekben és az állami fenntartású köznevelési intézményekben dolgozó közalkalmazottak, illetve a köztisztviselők számára az intézményekben történő étkeztetésért fizetendő térítési díjat 827 Ft + ÁFA/adag áron állapítja meg. A jelenlegi 27%-os ÁFA mérték alapján 2023. március 1-jétől a fizetendő térítési díj bruttó 1.050 Ft/adag.

 

Felelős:   Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ igazgatója

Határidő: 2024. február 29.

 

2./ A Képviselő-testület a nyugdíjas volt közalkalmazottak és köztisztviselők, a nem önkormányzati fenntartású közfeladatot ellátó intézmények (köznevelési intézmények kivételével), az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok dolgozói, valamint az önkormányzat egészségügyi feladat-ellátási kötelezettsége teljesítésében vállalkozási formában közreműködő orvosok és alkalmazottaik tekintetében, a rendelkezésre álló konyhai kapacitás függvényében 827 Ft + ÁFA/adag áron biztosít étkezést. A jelenlegi 27%-os ÁFA mérték alapján 2023. március 1-jétől a fizetendő térítési díj bruttó 1.050 Ft/adag.

 

Felelős:   Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ igazgatója

Határidő: 2024. február 29.

 

3./   A köztisztviselők, a nyugdíjas volt közalkalmazottak és köztisztviselők, az önkormányzati intézmények, az állami fenntartású köznevelési intézmények, a nem önkormányzati fenntartású közfeladatot ellátó intézmények, az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok dolgozói, valamint az önkormányzat egészségügyi feladat-ellátási kötelezettsége teljesítésében vállalkozási formában közreműködő orvosok és alkalmazottaik a Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központba benyújtott kérelemre, az intézmény igazgatójának előzetes írásbeli engedélye alapján étkezhetnek. Az étkeztetést az engedélyben megjelölt intézmény éttermében vehetik igénybe.

 

Felelős:   Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ igazgatója

Határidő: 2024. február 29.

 

4./  Az önkormányzat, az intézmények, gazdasági társaságok azon vendégei tekintetében, akik a működéshez, illetve a szakmai feladat ellátásához kötődően tartózkodnak az érintett szervezetnél, a Képviselő-testület „vendég ebéd” igénybevételének lehetőségét biztosítja 827 Ft + ÁFA/adag áron. A jelenlegi 27%-os ÁFA mérték alapján 2023. március 1-jétől a fizetendő térítési díj 1.050 Ft/adag. A „vendég ebéd” a Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ igazgatójának előzetes írásbeli engedélye alapján vehető igénybe, az engedélyben megjelölt intézmény konyháján a rendelkezésre álló kapacitás függvényében.

 

Felelős:   Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ igazgatója

Határidő: 2024. február 29.