10./ A Képviselő-testület az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő, korlátozottan forgalomképes vagyonnak minősülő hulladékudvart, továbbá al-, és felépítményeit bérbeadás útján a Zempléni Z.H.K. Nonprofit Kft. üzemeltetésébe adja az alábbi feltételek kikötésével:

- A bérleti időszak határozott idejű legyen, 2023. július 1. napjától 2025. december 31. napjáig, megfogalmazva azt, hogy amennyiben a létesítményüzemeltetés során az üzemeltető személyében változás következik be, a koncesszori döntéshez igazodni szükséges;

- a bérleti díj összege – melynek meghatározása a hulladékudvar és létesítményei, berendezései után, a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 2. melléklete szerinti leírási kulcsok szerint elszámolható éves értékcsökkenés figyelembe vételével történt – egyezzen meg a jelenlegi éves bérleti díj összegével, amely nettó 363.620 Ft;

- a bérlőnek legyen kötelessége a bérlet teljes időtartamára a bérleményre általános vagyonbiztosítási szerződést kötni.

A Képviselő-testület felkéri a Polgármesteri Hivatalt a szükséges intézkedések megtételére és felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés megkötésére.

 

Felelős: polgármester

jegyző

Határidő: 2023. június 30.